Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Photo Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 30, 2005, 5:10 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 1
Default

Every time i go to print photos i get printer offline message although its switched on and usb cable connected.

Have to load drivers/software again to get it to work, but then the next time i switch everything on get message again.

Any Ideas?


brinormeg is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 30, 2005, 6:47 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 10
Default

You could try using a different (better quality?) USB lead. The Canon is USB2, and therefore expects a high quality well screenedUSB lead. Some leads are not screened or not very well screened, therefore ther can be cross talk on the wires causingthe type of problem you describe.



I have some leads here that work perfectly well on USB1.1 gear, but don't work on USB2 gear. My external USB2hard drive and USB2 DVD burner both give a "device unavailable" error or"device not installed correctly" errorwith one of the "bad" leads.
Mender is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:06 PM.