Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Photo Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 16, 2006, 10:22 PM   #11
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Default

My tray-D also has QC1-8028 on the bottom.
jnm4lsu is offline   Reply With Quote
Old Feb 17, 2006, 5:47 PM   #12
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

Mine too, but the packaging had the correct part number.

My MP500 is a version 1.08 (listed on the ROM printout). Is it possible that this problem lies here? Or perhaps Canon has disabled the CD printing features via ROM in the models they ship to the US, even if it is swtiched to EUR.




tbyrontedder19 is offline   Reply With Quote
Old Feb 19, 2006, 9:37 PM   #13
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 4
Default

The solution is here:

http://fiveeasysteps.proboards2.com/...ead=1139959143
tbyrontedder19 is offline   Reply With Quote
Old Dec 23, 2006, 1:51 AM   #14
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 6
Default

tbyrontedder19 wrote: What is the solution? I am having the exact same problem.
Link above doesnt work any more.
blueman541 is offline   Reply With Quote
Old Dec 23, 2006, 8:48 AM   #15
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 141
Default

I don't have the MP500 but I went to the Five Easy Steps forum and found a link that tbyrontedder19 might have been linking to: http://fiveeasysteps.proboards2.com/...ead=1139959143and http://fiveeasysteps.proboards2.com/...ead=1140468840. This "fix" appears to work with both the MP500 and MP800 according to the posts. Hope this helps. CD printing is fun!
Stratman is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:56 PM.