Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing General

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 2, 2007, 11:17 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Default

I am borrowing this printer from a friend to make prints for a show.

I downloaded and installed the proper driver from the Epson site.

Now when I go to add the printer, it says, "Driver Not Installed."

I installed it several times, the computer knows this because it is showing the printer in the box and telling me it's not there. Before I installed it, my computer had no knowledge of this printer.

I am very stressed about this and have searched the internet for hours.
I am not the first to have this problem but no one is offering up their solutions.

Please help. Thanks.
lemoncadet is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 2, 2007, 5:50 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 2
Default

Solution?

I got fed up and downloaded a driver for an earlier version of my OS than I have
and so far it seems to be working.

I have 10.3.9.

I downloaded 10.3.something earlier (don't remember).

I had assumed earlier that wouldn't work but maybe it did.

I don't know what else this may have broken in the process but whatever.

Thanks anyway.
lemoncadet is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:51 PM.