Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 20, 2007, 11:02 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 1
Default

I use qimage version 2003.210. I read on steves digicams site the tech corner article done by mike chaney "june 2005- using icc profiles with canon printers". I have an i960. I followed every step of the instructions and then tested what I had done. The lake is blue the trees are blue the rocks are blue, I think you get the idea. I thought it would be easy to reverse my actions, and go back to the way things were. I clicked "settings" then "color management" then went down to the printer output box and unchecked "enabled", thinking this would solve my problem, but it didn't. I went step by step but no improvement. I did a nozzle check and all the colors were right. I then printed a file that has eight different colors. The yellow was greenish brown the red was dark brown. I do not have a clue as to what to do. I hope someone can help me. Thanks!
rone7 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 22, 2007, 3:58 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

The best thing might be to use "Help", "Reset printer settings" in Qimage in case some option has gotten enabled in the driver without you realizing it.

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:28 AM.