Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 26, 2007, 1:51 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 16
Default

I been trying to install a profile from Ilford on Qimage pro.

I've gone over the help folder but no luck.

Right now I have the printer ICC set to ....OFF

When I try to install the new profile I get an error asterik,which staes that the file is invalid.

I'm still using the trial version ..if that matters??

Other than this small problem ..it's a fantastic program..wish I had found it years ago.



Any help would be appreciated

Thanks

Mike
mike397x is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 26, 2007, 2:19 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Sounds like the profile is either corrupted or not designed for printers. I'd have to see the profile to determine the problem. Is there a link you can point to where you got the profile?

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
Old Apr 30, 2007, 5:56 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 16
Default

EDIT:

this is the actual link of the profile i'm using. Not the other link.

http://www.ilford.com/html/us_englis...arl_ER300W.zip
mike397x is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:51 AM.