Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 31, 2007, 8:19 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Default

I need some help to fix this problem just bought qimage studio use pS cs2

thanks bob w
rawhite007 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 1, 2007, 7:47 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Need some more info. What paper are you using? Are you using an ICC profile? If so, where did you get it and what settings (perceptual, RC, etc.) are you using with the profile? Has your printer been checked for clogged nozzles?

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
Old Aug 1, 2007, 9:00 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2
Default

hi mike;



I am using Illford smooth gloss. No I am not using a profile should I get one and where should I get it. Thank you for trying to help me.



bob white
rawhite007 is offline   Reply With Quote
Old Aug 2, 2007, 8:07 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Check on the Ilford site. They may have a profile for your printer and for that paper. If you don't want to mess with profiles, the best you can do is go through the options in the printer driver and be sure to select the proper paper type (per the Ilford instructions) and quality settings.

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:11 AM.