Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 19, 2003, 8:50 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 11
Default One Page At The Time

W2K

Mike,
You advised me how to make W2K make "Print One Page at the Time" work, and it worked fine. Since my system crashed, I lost your instructions (I never saved them).

If you will be so kind as to direct me again, I'll save the instructions so this won't happen again.

Thanks,
Wil
Wilbur is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 20, 2003, 11:49 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

The instructions are in the help under "Help", "Contents", "Troubleshooting". Just click "Errors while printing a job" and look at the 7th bullet in that section.
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:21 AM.