Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 21, 2004, 6:30 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 21
Default Qimage on two computers

I read on the Qimage site somewhere that you could have it on more than one computer if you only used one at a time. Is this legal or not. I just want to be able to use my second computer to print using a different printer without buying another license.
cnw4002 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 22, 2004, 7:50 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Yes. Most software has similar license rules. The easiest way to look at it is that it is OK for a single user to use the software on multiple computers or multiple people to use software on a single computer. This is because licenses are usually issued to either a person or a specific computer.
mchaney is offline   Reply With Quote
Old Mar 26, 2004, 10:06 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 21
Default

Thanks for the answer, I like to stay on the legal side of these things.
cnw4002 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:24 PM.