Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 13, 2004, 6:22 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
Default

Hi there,

I've just got my first Photo Printer (Epson R800) and have bought myself a copy of Qimage (2005.108).

I know that I shouldn't resize my images before printing through Qimage. But what about sharpening...

Should I sharpen the TIFF file in Photoshop ready for printing and then import it into Qimage? Or are there settings (I've not yet found any) in Qimage that I should be using instead?

Thanks for any help

Paul
NikonDude is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 15, 2004, 1:03 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Check out my column on Sharpening here at Steves:

http://www.steves-digicams.com/techc...mber_2004.html

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:19 AM.