Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 23, 2002, 7:45 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 247
Default Print Size II

I have also now tried 8X10. I set the print to 81/2X11 and print size in Qimage to 8 X 10 and I get a 61/2 X 10 print from a 2160 X 1440 image. It's a beautiful print but not the size I want.

Surely I'm doing something wrong, I just can't figure it out.
E.B.West is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 2, 2002, 8:27 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Your size is being limited by the aspect ratio of your image(s). Just depress the crop button (scissors icon) before adding images to the queue and you'll get 8x10's.

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
Old Dec 2, 2002, 9:59 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 247
Default

Thanks for your reply. To both questions.

I did the most amazing thing, I read the instructions, and found the cropping tool that I missed when I skimmed through them.
E.B.West is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:25 AM.