Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 14, 2005, 5:02 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 14
Default

I can't seem to get Qimage to print edge to edge on my Epson 2100. I have WinXP set-up. I set to maximum in the printer driver interface. Same thing in Photoshop. In PS, even though the print prview looks edge to edge the print always has a border. In Qimage, I can't seem to get the image to go beyond the page size.

Thanks

Martin
martcol is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 14, 2005, 6:09 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 14
Default

Doh!

Just realised that I have already posted her on this. I will go back to that and have another look at the ezample. Maybe the light will dawn again. If not I'll come abck

Regards

Martin

I found out what I was doing wrong. In the Epson printer driver I checked "Maximum" in "Printable Area." I should have been checking "No Margins" which, when that is checked greys out the Printable Area options. That just leaves me wondering what the two different settings are used for?

Thanks again

Martin
martcol is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:23 PM.