Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 14, 2003, 1:57 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 173
Default Qimage Pro

Just bought this package and am very frustrated!

The mats that were sent to me were cut wrong so I need to crop
for 5.25 X 7 and three times I tried and it wouldnt work.


HELP !

I have ver. 1.21.....what do I do?



Jim
Jim Ghiringhelli is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 15, 2003, 4:24 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

(1) Make sure the crop button (scissors icon in the "Prints" group) is down.

(2) Select one or more thumbnails.

(3) Click the "Custom" button.

(4) Enter your size (5.25 x 7) at the top next to the "Specific Size" button and then click the "Specific Size" button.

(5) Close the "Special Sizes" window and you are ready to print.
mchaney is offline   Reply With Quote
Old Jan 15, 2003, 8:12 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 173
Default comment

Mike

Thanks Much for the info...newbie on this software
and every menu that pops up looks like a credit application
in complexity.

Jim
Jim Ghiringhelli is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:35 AM.