Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 29, 2003, 10:01 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 7
Default How do I upgrade Qimage??

I bought the package some time ago and I would like to upgrade it. How is this done?
thanks,
Summer
surfer chick is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 29, 2003, 12:55 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Just go to the URL below, click "Qimage Pro", and then click "Download". You can then download the latest version and install it using the installation instructions on the page. You shouldn' t even have to enter your unlock code.
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:36 PM.