Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 16, 2005, 12:23 AM   #1
jes
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1
Default

Is it possible to lay out pkg for a 7600 epson??

I am tired of laying them out in photoshop and then having to send them to the printer.

I am looking for a eaiser way.



Is it possible?



such as 1-8x10 2- 5x7 and 8 wlts

1-8x10 2-5x7 and 8wlts

4-4x5 8wlts

and any other 8x10 units sizes.



Thanks ,

Jes
jes is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 17, 2005, 6:41 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Yes. This can be done in Qimage. It will allow multiple prints of any size on the defined page, or you can create a specific (custom) layout if you want a non-automatic setup. Just see example 9 in the help: http://www.ddisoftware.com/qimage/qimagehlp/lbe.htm#9

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:21 AM.