Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 8, 2002, 8:54 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 1
Default Problem Diplaying Images

Hey Mike,

I contacted you about this problem a few months ago and was wondering if anyone else reported this to you. When I have thumbnails loaded and I click on one then press the space bar to view it, Qimage shows a different image. It also does this when I right click on the image and select properties. It shows the information from the image above. I have tried refreshing thumbnails but that doesn't help.
mabeck is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 9, 2002, 12:25 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default I haven't heard from anyone else with that problem

I haven't heard of that one. Are you using the latest version: 2002 v2.07? Is there anything strange about the files in that folder, like weird names, getting messages about some images being corrupted, etc.?
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guidelines bcoultry Biweekly Shoot Out 4 Nov 24, 2006 12:20 PM
My FZ30 vs my D50 Images Telecorder Panasonic / Leica 8 Jul 10, 2006 11:55 PM
JPEG v RAW: How Many Images Can a Memory Card Hold The Damn Viking General Discussion 4 Oct 11, 2005 10:29 PM
Problem with CF while capturing HI images vanrags Nikon 5 Nov 17, 2003 5:40 PM
I just posted this to Nikon. Anyone else have this problem? amr Image & Film Scanners 0 Dec 9, 2002 10:48 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:06 PM.