Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 20, 2006, 6:44 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default

The only thing I'm not to keen on in QImage (and its purely a visual thing) is the granite background to the thumbnails. Is there any way of changing it? Alternatively an option in a future version could be to have optional alternative thumbnail backgrounds. I would quite like to just have the round corner outline without the granite fill. Bit of a sad wishlist really...

Carl
CJ Lewis is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 21, 2006, 9:18 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Thanks for the suggestion. I'll consider it for a future version.

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
Old May 1, 2006, 2:59 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

The option for "plain" thumbnail slates is now available in v2006.270. Just check in the "View" menu selection on the main menu.

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
Old May 27, 2006, 5:34 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 10
Default

Sorry not to reply sooner, I 've been away all month and just caught up with the updates. Absolutely great - many thanks!
CJ Lewis is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:24 PM.