Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 1, 2006, 1:56 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 1
Default

When I send photo to Elements 3, my editor to be worked on everything seems to be going fine. When I first go to editor I get message to press okay when I am finished. I work on print and then have to move the screen and I see the note to check okay when finished. I do this and nothing happens. The editor is still up on monitor.I figured it would shut down editor and go back to Oimage. Any suggestions, as I am just learning the rogram.

Don
Dondwl is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 1, 2006, 3:01 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

Qimage doesn't have the ability to control your editor. The normal routine would be to send the images to the editor, make whatever changes you need in the editor, save the changes, close the editor, and then press the "OK" from Qimage to let it know that you are done editing.

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:03 PM.