Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 20, 2006, 1:41 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default

Hi,

Just purchased a Qimage few days, enjoy it, save me a lot of sweat,I want to no if someone please tell how to create a test strip ( say a 4x6")part of an imagesize 20x24"print page. I want tojudge the imagebefore printing a final print. Before I have Qimage, Iuse PS to resizethe image to 20x24"then select a part of imagetomake a small test print ( 4x6 or 5x7 ).I currently use Epson 7800

Thank in advance.

Peter X
Peter X is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 22, 2006, 8:58 AM   #2
Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 90
Default

There's a discussion on test strips in the Qimage pdf manual starting at page 132. This may be what you are looking for. Here's the link to the manual page: http://www.ddisoftware.com/qimage/pdf/
DaiButsu is offline   Reply With Quote
Old Jul 24, 2006, 4:25 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3
Default

Thank You very much, now I am able to enjoy using Qimage totally

Peter X
Peter X is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:36 PM.