Go Back   Steve's Digicams Forums > Software > Printing - Qimage Support Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 29, 2006, 4:11 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Default

Does it support Canon Raw File CW2 ? If it does how to you set it up..
thanks
Norm
Normand123 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 31, 2006, 7:48 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 556
Default

No. There's a "Raw File Support" link on the Qimage home page that describes raw support in Qimage:

http://www.ddisoftware.com/qimage/raw.htm

Mike
http://www.ddisoftware.com
mchaney is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:22 AM.