Go Back   Steve's Digicams Forums > Misc Forums > Remote Control

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 6, 2005, 10:33 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 245
Default

Can anyone help me regarding this error code? Can't seem to initilize (detect) the S2. Is there a setting on the camera that needs to be set, or is the code jacked?

Also, are there any canon sdk dedicated forums out there? Thanks!!
swgod98 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 6, 2006, 3:08 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Default

These error codes shows if the canon dll:s are missing or not in the project directory.
Copy the dll:s from the RCSDK\redist\ directory to your project directory.
The RCSDK dir is installed with the disk1 image in the RC-SDK+v8.1.zip.

The latest RC-SDK+v8.4.zip has the files in \Win\Bin\ but lacks the vb project files, though it has support for more cameras.
on8a is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:17 AM.