Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sanyo

Thread Tools Search this Thread
Old Dec 4, 2006, 2:36 AM   #1
Junior Member
Join Date: Dec 2006
Posts: 5

Does a 4GB SD card work? My 150XPQI 4GB does not.I've tried 3! in my Sanyo HD1A digital camera.
Sneezy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 4, 2006, 6:08 AM   #2
Senior Member
Join Date: Oct 2006
Posts: 584

What other devices does the PQI card work in, Sneezy? When you put it in a PC, right click on the card (under Windows Explorer) and view the 'Properties'. Is Windows happy with the format on the card?

Trevmar is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 9:00 PM.