Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sanyo

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 22, 2010, 12:52 PM   #1
Junior Member
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default XACTI CA8 - troubleshooting


I've some problem with a Xacti CA8.
Black screen and led blinking, no connection with computer,
no possibilities to shoot any picture.
It's appeared few weeks ago, while I was in ski holidays.
I though the battery was frozen and so dead, and bought a new one, but nothing better.

Is one operation to reset the camera?? Anything else do to?

ALFswiss is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 29, 2010, 7:27 AM   #2
Join Date: Aug 2008
Posts: 33

Did you try leaving out the battery for a few days? If the backup battery is drained, the settings will be reset I guess.
Rawit is offline   Reply With Quote
Old Apr 30, 2010, 4:15 PM   #3
Junior Member
Join Date: Oct 2005
Posts: 16

Hi ALFswiss,
I've experienced various problems with C5 and C6 cameras when skiing. I suspect it's because of condensation building up inside the camera. I've solved the problem by opening the camera and cleaning the contacts on the main connector that links the CMOS to the main board (with alcohol & a q-tip).
If you are based near Zürich I may be able to help.
TNN is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 9:16 PM.