Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Sigma dSLR

Thread Tools Search this Thread
Old May 16, 2005, 5:00 PM   #1
Senior Member
Join Date: Jun 2004
Posts: 184

I have just purchased the Sigma SD10 and notice that while shooting in low
light conditions at ISO 800 there's evidence of colour banding in the image
and blotches, the general noise isn't a problem but the colour banding is
noticeable. Does Sigma intend to release any new firmware updates or
Software updates to address these issues.

Amongst the forums I get the impression Sigma may drop the SD cameras all
together, is this true or just rumours.?

Got this reply.

Thank you for your email regarding your SD10. We would only recommend you use
800 iso unless absolutely necessary as, as you have noticed, the image quality
does suffer.

Keep an eye on our website for firmware updates.

Regarding the future of the SD system whilst we cannot confirm details of new
products we will continue to produce new digital cameras.

Kind Regards

Sigma UK Ltd

Looks like there may be more to come, finger's crossed.



mf_blues is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 1:16 AM.