Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Sony Alpha dSLR / Konica Minolta dSLR, Sony SLT

Thread Tools Search this Thread
Old Nov 13, 2007, 3:42 AM   #1
Join Date: Jul 2007
Posts: 52

Hi to everybody out there,

In a different post I recently mentioned that I was able to show you my first ever image on this forum, a nice flower, which I took with the combination A 700 + Sony's
18-250 mm zoom lens.

When I made another attempt to post seven more pictures a while ago, I failed. In-
stead I got the following error message:

"Sorry, invalid attachment extension."

Did I probably try to post TOO MANY images at the same time?

Hope you can give me some advice.



xer2004 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 13, 2007, 5:20 PM   #2
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,371


Invalid extension means that it's not a supported type of file.

Are you sure you're trying to attach a jpeg file? It's got to be smaller than 250,000 bytes and image files need to be saved as jpeg after downsizing with your your favorite image editor.

Other file types are going to be too large (even though we also support .gif and .png files, they may be too large for the forums, depending on how much you downsized the image).

JimC is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 4:12 PM.