Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Thread Tools Search this Thread
Old Apr 24, 2007, 12:47 PM   #1
Junior Member
Join Date: Oct 2006
Posts: 15

Hi - Just bought a DSC-T100. I'm wondering if I can use my old DSC-T9 battery in this camera as well.

adamx is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 25, 2007, 8:07 PM   #2
Senior Member
Join Date: Apr 2006
Posts: 148

T9 uses NP-FT1 infolitium
T100 uses NP-BG1 ifolitium.
For me it looks like batteries are different.
s_grins is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 6:02 PM.