Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Thread Tools Search this Thread
Old Aug 11, 2003, 11:32 PM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2003
Posts: 17
Default DSC-V1 lens design fault? Please help!

2 weeks ago I purchased a wide angle conversion lens for my V1, and today I noticed that the small button close to the lens thread has a small mark on it that looks like wear from winding on the converter lens. The small button is on the bottom right of the lens when looking at the front of the camera, and is pushed in when conversion lenses are screwed on.

It looks like half the button is slightly ground away, and there is a clear 'line' across the middle of the button.

I dont remember seeing this before on the button, and it could be that it was already there before I purchased the lens, but it looks like definate wear to me.

If the wear continues at this rate, the button will eventually wear down and not work.

Does anyone else with a wide angle or telephoto conversion lens, have this problem of wear on the button?

Or could someone who has never used a conversion lens please look and see if this is normal?

montyman198 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 3:29 PM.