Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Thread Tools Search this Thread
Old Oct 21, 2003, 1:04 AM   #1
Junior Member
Join Date: Oct 2003
Posts: 2
Default DSC-f707 mpeg audio studder/repeat in Premiere 6.02

I have a Sony DSC-f707. I am just getting around to using some of the 15 Sec (sucks) MPEG movies that I have taken with the camera in Adobe Premiere 6.02. The *.mpg movies play correctly in multiple other players. The movies can be added to the timeline in Premiere with no errors. When played before or after compiling, you can hear the audio studder and repeat very short sections of the movie that it just played, about 1 seconds worth. I can not see that the video is effected, but the audio is definitely messed up. When the exported avi file is played in Win Media play it also repeats. It did this on a very full Win 2000 computer so I installed Win 2000 and Premiere from scratch onto another drive and it still did the repeating. I have the latest Premiere 6.02 patch. Has anyone seen this problem and found a solution for the problem. The Sony web site is zero for help.
mfitzjarrell is offline   Reply With Quote
Sponsored Links

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 2:10 AM.