Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Thread Tools Search this Thread
Old Mar 15, 2004, 9:22 PM   #1
Junior Member
Join Date: Mar 2004
Posts: 2
Default zoom, tele, macro problem with f717

i am getting this 'X' or cross mark with a circle around it on the display (middle left corner) whenever i try zooming in too much onto a subject. doesnt matter whether its in macro or normal mode. it never happened before, in fact before if it was too close to focus, it just remained out of focus, but now it indicates with that circled 'X' and remains out of focus.
what could be the problem ?
agodbie is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 21, 2004, 11:55 AM   #2
Junior Member
Join Date: May 2003
Posts: 29

That's the Histogram. On page 50 of the user's manual, it talks about it. Basically, it's a graph showing the brightness of the pixels contained in an image, to let you guage proper exposure. That same page also mentions the X image when you record in the digital zoom range, when recording or playing back in the 2560 (3:2) size, and when rotating a still image. It also seems if you press the Display button to turn it off if it's not of any use to you. Hope that helps
Mhardy is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 6:37 AM.