Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Thread Tools Search this Thread
Old Jul 26, 2005, 12:40 PM   #1
Junior Member
Join Date: May 2005
Posts: 29

I got my DSC W1 a few months ago and it's always, for some reason, automatically changed the shooting mode if i turn the camera a certain way or lightly tap the dial. Before it wasn't that big of a problem, like it would do it once in a while but not too often, just recently it's started doing it almost all the time, and it's hard to keep it in the correct mode.

Has anyone else had this problem or know how to fix it?
aloner is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 29, 2005, 7:43 AM   #2
Junior Member
Join Date: Jul 2004
Posts: 14

Looks like a bad contact in the mode dial switch. Turn it off and spin the dial a few times. If that doesn't cure it and it is not because moisture got in send it back to Sony.
kh1234567890 is offline   Reply With Quote
Old Dec 20, 2006, 12:13 PM   #3
Senior Member
Join Date: Oct 2004
Posts: 117

yeah mine has done this on the very rare occasion... sometimes when i press the shutter half way it would change the mode instead...

but yeah all u gotta do is spin the dial around a bit.

hmm i'm kinda bringing up old threads aren't i? kinda what happens when ur MIA for a year or two =/
CVonV is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 8:11 PM.