Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Thread Tools Search this Thread
Old Jun 10, 2006, 7:53 PM   #1
Junior Member
Join Date: Mar 2005
Posts: 16

My 2 year old Sony W1 camera just developed a problem today for no reason (didn't drop it or anything). My lens all of a sudden doesn't sound the same when turning on and off the camera, and the zoom doesn't work at all on any setting.

It'll still take pix and video no problem. But won't zoom.

I've changed batteries and even hit the reset button and the problem still persists.

If I have to get the lens fixed, any idea what that will cost me???

I have a bad feeling that the repair price won't be worth it (too expensive) and I'll be forced to get a new camera.

If anyone can chime in on this, I'd appreciate your input on the problem and/or the possible cost to fix.

jmk32 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 10, 2006, 8:41 PM   #2
Senior Member
Join Date: Nov 2005
Location: Hawaii
Posts: 567

I also have a W1 and have recently also developed a problem. When zoomed in (3x) a feint spot is noticeable on the LCD which shows up as a dark spot on the photo. I cleaned the lens (no visible spot on lens), blew out with canned air, but still appears.

I went to the Sony site where I found the repair cost to be $181. Not worth fixing a 2 year old camera - would rather put the $ into a new one and not zoom in with the W1.

Any other ideas would also be appreciated.

paniolo is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 10:03 AM.