Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Thread Tools Search this Thread
Old Aug 30, 2006, 7:41 PM   #1
Join Date: Aug 2006
Posts: 32

I have the cybershot DSC-P41 for about two years now. Today when I turned it on the LCD screen is blacked out and it shows me this messsage - Turn the power off and on again. Thelens cover which automatically opens when I switch on the camera is not opening as well.I tried doing that but it just keeps showing me the same message.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"However when I switch it to the play mode it shows me the menu and the menu works so does all the other buttons on the camera. It just keeps showing me the message in the picture and video mode.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"I hope I have made sense about the problem.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"Help is needed what can I do to make work again.

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"
sid369 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 31, 2006, 4:36 PM   #2
Senior Member
CyberShotNut's Avatar
Join Date: Sep 2004
Posts: 673

The lens cover is either jammed or the gears in the motor assembly are broken.
CyberShotNut is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 2:02 AM.