Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Sports & Action Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 9, 2004, 6:51 AM   #1
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

These are from Monday's game (Sept 6) between the Tigers and the Kansas City Royals. (The links to my PBase. com don't seem to work; so I put these up on Photobucket)















Ron




RS2 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 9, 2004, 1:46 PM   #2
Senior Member
 
kadok6330's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 480
Default

I can't see them.:?
kadok6330 is offline   Reply With Quote
Old Sep 9, 2004, 3:46 PM   #3
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

Neither can I! When I posted them this morning, they were there.

Sorry - I'm still sort of new to this , particularly this Forum. The pictures are on PBase.com. I opened the images, right-clicked to get properties, copied the URL and pasted it to the message. The pictures showed this morning right after I posted them, and now they don't. If anyone can offer suggestions, I would appreciate it.

Thanks,

Ron.




Maybe it's the size of the image that's the problem. I opened the medium size and copied the URL from properties, and . . .

[img]http://image.pbase.com/u43/rs2/mediu....090604068.jpg[/img]

[img]http://www.pbase.com/rs2/image/33528476[/img]

[img]www.pbase.com/rs2/image/33528476[/img]



RS2 is offline   Reply With Quote
Old Sep 9, 2004, 7:32 PM   #4
Senior Member
 
kadok6330's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 480
Default

I think i know what's the problem.It says:
Forbidden
You don't have permission to access /u43/rs2/medium/33528476.090604068.jpg on this server.

Maybe your picture hostdoesn't allow direct linking. Trythe one i use,fotopic.net.
kadok6330 is offline   Reply With Quote
Old Sep 9, 2004, 7:48 PM   #5
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

I'm using PBase.com, and it has worked on another forum without any problem. In my post in the People forum, I tried putting up a picture of my son that wouldn't work all day, and now it is working. There may have been a problem with the host earlier in the day.

Ron

Here is another try from my baseball pictures:

http://www.pbase.com/rs2/image/33528476



RS2 is offline   Reply With Quote
Old Sep 10, 2004, 5:48 AM   #6
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

I'm going to keep trying until I get this right.







RS2 is offline   Reply With Quote
Old Sep 18, 2004, 4:24 PM   #7
RS2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 28
Default

I can't seem to get my photos on PBase. com to post here, no matter which method I try. So I put the baseball pictures up on Photobucket, which does seem to work on this forum.

Ron

http://www.pbase.com/rs2
RS2 is offline   Reply With Quote
Old Sep 19, 2004, 3:58 AM   #8
Senior Member
 
aladyforty's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6,964
Default

I am seeing them fine and I think they are all good but I love that last shot:-)
aladyforty is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2004, 3:41 PM   #9
kex
Senior Member
 
kex's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 1,022
Default

I agree!

The last one is great but all are very good!
kex is offline   Reply With Quote
Old Oct 11, 2004, 3:36 AM   #10
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 49
Default

somethings not right here...was the first pic taken from a different angle than the rest? cause the orientation of homeplate is reversed...
Redman is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:13 AM.