Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Sports & Action Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 11, 2005, 7:50 PM   #1
Senior Member
 
GregM's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 114
Default

still cant seem to get a 'good' shot indoors
getting a little better though

Attached Images
 
GregM is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 11, 2005, 7:51 PM   #2
Senior Member
 
GregM's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 114
Default

.
Attached Images
 
GregM is offline   Reply With Quote
Old Mar 12, 2005, 3:30 PM   #3
Senior Member
 
Mealers's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 169
Default

What camera, lense and setting were you using for these shots?
Mealers is offline   Reply With Quote
Old Mar 12, 2005, 3:56 PM   #4
Senior Member
 
GregM's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 114
Default

unfortunately I didn't take these photos in RAW, so im not sure of the exact settings I used, but I had the ISO set high... 800 I beleive. These shots were taken in Shutter Priority (Tv) Mode at a quick shutter speed.


- Canon EOS 300D
- Kit Lens ( 18-55mm )
- Canon 420 Ext. Flash

GregM is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:00 AM.