Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > What Camera Should I Buy?

Thread Tools Search this Thread
Old Jul 21, 2005, 10:20 AM   #1
Junior Member
Join Date: Jul 2005
Posts: 1

I have had my camera for over a year. It is a Samsung , 3.2 mega pixel, Digimax 301. Takes great pix and has tons of features for such an inexpensive camera.

Suddenly, it will NOT work!! It will take the little movies, but that is it. The green light that usually comes on solid is now flashing constantly beside the eye viewfinder. When i press the button to take the pix, ti just lets out a long bbbbbbbbbbeeeeep or a series of them and will not take.

I have tried new batteries, different kind of batteries, no memory card, two different types of memory cards. changing all settings, restoring them all. I have used the batteries and memory cards in another camera and it worked just fine.

Help!! I model and this is all I have to do test shoots with to submit my work.

khelms is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 21, 2005, 8:10 PM   #2
Senior Member
BillDrew's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Hay River Township, WI
Posts: 2,512

Have you tried re-booting? Take out the batteries and leave them out until the camera looses track of the date/time and all of the other settings. Might not work, but worth a try.
BillDrew is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 2:27 PM.