Go Back   Steve's Digicams Forums > Printers > Wide Carriage Inkjet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 15, 2004, 8:47 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 16
Default

hi there when i print photos most of the seem to have a yellow tinge to them which is most annoyingthis also happend on my i950 to but only when i was using a different pc i have used cleaning to no avail and the print head is set up ok

any ideas anyone

thanks

stephen
laserdischifi is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 15, 2004, 10:40 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Oct 2003
Location: Indian Rocks Beach, FL
Posts: 4,036
Default

I trust you have run the nozzle check and looked at the results under magnification (unless you have microscopic near vision like my daughter).

If the nozzles are OK there are several possibilities:
Your monitor isn't calibrated and the file being sent to the printer isn't exactly what you think it is.
You are using non-Canon paper and/or ink. You have to profile for that.
Your printer is set for a non-standard profile or something is wrong in the settings.

slipe is offline   Reply With Quote
Old Dec 16, 2004, 8:44 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 16
Default

thanks for that yes it all appears to be set up ok i will try another setting when printing other papers

stephen
laserdischifi is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:14 AM.