Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Batteries or Power Packs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 24, 2007, 9:46 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Default

I have a new Kodak Z712 IS camera. Today, I received a Kodak K7500-C charger kit and a KLIC-8000 battery I ordered. After plugginginthe charger, only the green power button came on, the rest of the lights were off. I tried re-inserting the battery different ways, with no change. Does anybody know of a similar problem? I'd appreciate any suggestion.
scachola is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 12, 2007, 10:59 PM   #2
Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 34
Default

aaaaaaaa!!! i have the same problem...
i red at the Kodak web that The Charger K7500-c is compatible with Kodak Klic-8000 batterie...
i ordered both and send them to my brother, and he could not charge the battery..

tommorrow i`ll call kodak.. to ask if this is a bad information on theyr web or what is happening..

bye..
nologrocomprender is offline   Reply With Quote
Old Sep 15, 2007, 5:54 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Default

I called Kodak and I sent in the K7500 charger for warranty replacement. I got back the charger with an extra charging insert specifically designed for the CLIC-8000. As it turned out, the charger I bought did not include theholder for the 8000. I can't blame Kodak as the retailer should have known to include the correct holder. What a waste of time!
scachola is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:40 PM.