Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Batteries or Power Packs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 30, 2008, 9:36 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default

Sorry, the subject line should read Sanyo NC-MQH01U charger. I purchased this charger as part of a package at Costco. For some reason i can not find the manual.

When i plug in the unit with 4 AA eneloop batteries, the red light blinks. Does this mean i am doing something incorrectly?

Many thanks.
wlgillies is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 1, 2008, 4:59 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,870
Default

I have the same charger, and I can't find my manual either...but my LED doesn't blink. When charging, the LED is on, and when fully charged, the LED is off. The blinking probably indicates a fault in one of more of the batteries. Try putting just two in - one in each the outside holders. What happens? If it blinks, try the other two batteries. Has it ever worked correctly?

If I find my manual, I'll check it for you.

the Hun

rinniethehun is offline   Reply With Quote
Old Feb 21, 2009, 4:03 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Default

I have the same charger. I could not find my manual either but I found online manual for Maxell P2004 charger that seem to be a re-brand of Sanyo NC-MQH01U. Maxell even list NC-MQH01U in ti name. I hope this help.

Maxell P2004 (NC-MQH01U)


http://www.maxellcanada.com/faqs/bat...2004_index.htm
vitoosu is offline   Reply With Quote
Old Jan 23, 2010, 3:52 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Default Directions on bottom

On the bottom of the charger are indications of battery level - red, orange, green
kswiss is offline   Reply With Quote
Old Jan 23, 2010, 4:20 PM   #5
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,870
Default

And what does it say about blinking red?

the Hun
rinniethehun is offline   Reply With Quote
Old Jan 23, 2010, 6:47 PM   #6
Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 46
Default

I would try with one cell only, it could be that some slots are not working correctly, or some cells are bad.
Egsise is offline   Reply With Quote
Old Jan 23, 2010, 7:53 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,870
Default

The OP is long gone - over a year now...another one post wonder...

the Hun
rinniethehun is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:29 PM.