Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Batteries or Power Packs

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 9, 2004, 10:58 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2
Default

My Fz10's battery wont charge. Its not that it wont take a charge the charger doesnt even light up when i put it in the charger(yes plugged in). ive wiggled it around etc no luck.

anyone else have problem like this??
vdubjim is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 10, 2004, 12:32 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1
Default

How old is your battery and charger? The contactsmay just be a little dirty. Try using a pencil eraser to clean them off. Also the contacts may be bent a little and not be making good contact. I have a n-scale (pretty small) train layout and the contacts between the engine and the track has to be really clean to make the engine run right.
aztek is offline   Reply With Quote
Old Nov 10, 2004, 2:11 PM   #3
Senior Member
 
digcamfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,422
Default

Buy a Digipower DPS-9000.

For cost of a new Panasonic battery, you could almost two of them

DPS - 9000 is

1. Lithium based - therefore, very cold tolerant.

2. Lasts for HOURs on one charge.

3. Works with virtually all digcams.

4. Can be recharged in the car!

Just a thought...
digcamfan is offline   Reply With Quote
Old Nov 10, 2004, 10:38 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 2
Default

LOL i think not, that thing is HUGE and UGLY.

For cheap troubleshooting im buying a car charger. 22.00
vdubjim is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:46 AM.