Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 28, 2007, 3:46 PM   #11
Senior Member
 
Calicajun's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Quartz Hill, CA
Posts: 3,455
Default

KeithT wrote:
Quote:
ooops...I don't know what happened, forgive me for the multiple post.
Oh, I just thought you were trying to make a point, :lol:.

I was in the Tv mode, and the focus points kept changing on me. Did some reading on the camera's focus points but didn't see how to lock in one point. Did find how to change the focus point for each shot but that can won't work for well if doing action shots.
Calicajun is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2007, 3:49 PM   #12
Senior Member
 
Calicajun's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Quartz Hill, CA
Posts: 3,455
Default

KeithT wrote:
Quote:
ooops...I don't know what happened, forgive me for the multiple post.
Oh, I just thought you were trying to make a point, :lol:.

I was in the Tv mode, and the focus points kept changing on me. Did some reading on the camera's focus points but didn't see how to lock in one point. Did find how to change the focus point for each shot but that can won't work for well if doing action shots.
Calicajun is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2007, 3:50 PM   #13
Senior Member
 
Calicajun's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Quartz Hill, CA
Posts: 3,455
Default

Oh, I just thought you were trying to make a point, :lol:.

I was in the Tv mode, and the focus points kept changing on me. Did some reading on the camera's focus points but didn't see how to lock in one point. Did find how to change the focus point for each shot but that can won't work for well if doing action shots.
Calicajun is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2007, 10:18 PM   #14
Senior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 128
Default

Try AV or M settings, that way you can select the AF point.
KeithT is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2007, 11:27 PM   #15
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,105
Default

Calicajun

Hey Calicajun,

try not to press the send moer than once. Sometimes it takes time to show the sent screen. Other times the browser may show error message. But the message usually gets posted.

Also everytime u press the send button u are sending a message everytime.

I learnt it the hard way just trying to make it simple for u
nymphetamine is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2007, 11:45 PM   #16
Senior Member
 
Calicajun's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Quartz Hill, CA
Posts: 3,455
Default

I was using Av mode, had to go look at the pictures to be sure of the setting. Did see I was using ISO 200 for some of the shots which was too low, the ones at ISO 500came out better but not perfect.

As to hitting enter more than once, I always seem to learn the hard way. I hit enter but nothing (so I thought) happen so I hit cancel and tried and tried again. Won'tdo that again any time soon, thanks for the tip.
Calicajun is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:29 AM.