Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 19, 2005, 12:32 AM   #21
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

This is the first XT with the sigma 17-35 HSM I also returned and purchased the 17-40 canon L. Some flowers on the roadside...
Attached Images
 
epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2005, 12:37 AM   #22
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

Also, with the first xt and sigma.....
Attached Images
 
epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2005, 12:47 AM   #23
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

Its a shame you cant see these full frame the image quality is truly amazing. The 70-300 DO is a remarkable lens, I just love. Lots of detail in this photo you wont be able to see in these downsized photos. ( like the dead pixel):roll:
Attached Images
 
epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2005, 12:50 AM   #24
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

Last one, this is with the new xt and my Sigma 20 1.8 . At full size the detail is breathtaking and very little noise. This was taken at ISO 400 With the camera flash. I look forward to posting some nice photos, instead of these of test shots, please dont judge my abilities with these photos......
Attached Images
 
epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2005, 1:06 AM   #25
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

Some of my photos are on photo.net... I havent updated it in a couple years but I am getting around to it..... I have a 2.5 year old ...ya all do the math.....:-)



Peace



http://www.photo.net/shared/community-member?user_id=364286


I think you have to be a member now to see the photos... :?:P:angry:
epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 20, 2005, 1:16 AM   #26
Senior Member
 
nooner's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,452
Default

Can't see 'em and don't want to be a member so.............:O
nooner is offline   Reply With Quote
Old Mar 20, 2005, 11:16 PM   #27
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

Photo.net is free and a good place to get feedback on your photos...
epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2005, 3:55 PM   #28
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

Try this I think it works....



http://www.photo.net/photodb/folder?folder_id=131881




epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 24, 2005, 11:51 PM   #29
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 28
Default

I have run the 28-135 IS test on my new XT. In review... The first body I got gave me an error 99 message everytime I used the lens and no image ever made it to the CF card.... I tried it on the new camera(XT had to return first one due to dead pixel) and this is what I found.... I used the lens with no IS. The photo worked!!! I used the lens with IS, the photo worked. I used the camera with the pop up flash...... Error 99... dam it. Take out battery repeat same results... I am wondering if a firmware update will fix it, I have sent the info to canon.
epocenter is offline   Reply With Quote
Old Mar 25, 2005, 6:13 PM   #30
Senior Member
 
mrcoons's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 119
Default

I received my new Rebel XT today!!:lol:Wow, I am impressed - I like it a lot more than my wife's 300D but then I'm used to smaller camera bodies. It's raining so I was taking pictures indoors, here is one.


mrcoons is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:44 AM.