Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 23, 2005, 10:19 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Default

I was wondering if anyone has an answer to this one...

I just bought the Canon WFT-E1A wireless file transmitter and got it working with my Netgear Wi-Fi network (WPA, SSID and all) and it works fine when transfering files in a batch.

But when I shoot with the auto-transfer setting on... I see it connect to my FTP Server software on my PC and it creates a directory named "00000000" and then attempts to erase that same directory with no files transfered.

Could this be an FTP software, camera or WFT-E1A issue?

BTW, I'm using this with a 20D that has the 2.0.2 firmware update.

HELP! :sad:

Larry
LarryT is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 23, 2005, 11:12 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3
Default

OK... Figured it out! For those of you having the same problem... just update the firmware on the WFT-E1A unit and you are good to go!





Larry
LarryT is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:56 PM.