Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 1, 2006, 2:02 PM   #1
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 49
Default

Hello everyone,

I tried setting my camera mode to RAW+JPEG the other night and I took about 15 pictures - however, all I got from the camera is JPEGS. There wasn't a single raw picture on my card. Is there some additional step I need to perform?

Thanks
Doug_M is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 2, 2006, 10:37 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 12
Default

Hi,

I had exactly the same problem and someone here on the boards was kind enough to offer a solution, see: http://www.stevesforums.com/forums/v...mp;forum_id=37

Cheers!
mmozzano is offline   Reply With Quote
Old Jan 2, 2006, 6:46 PM   #3
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 49
Default

Thanks for the response.

I usually use a card reader so I've never seen that happen before (but this time I was at someone's house). When i was using the camera's preview option I didn't even see 2 copies of the pictures but I guess that's normal. I'll be sure to double check again in the future.




Doug_M is offline   Reply With Quote
Old Jan 2, 2006, 11:08 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2
Default

You can't shoot RAW + JPG, or even RAWother than when using Creative Zone settings. In Auto or Basic Zones, you can only record JPEGs.
Stan Birch is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:31 AM.