Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Canon EOS dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 25, 2006, 4:11 PM   #1
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 64
Default

I'm having a problem moving my pictures from my camera to my computer. Never had this before.

I get this message in my photo suite program: "THIS DEVICE DOES NOT CONTAIN ANY SUPPORTED MEDIA."

Anybody know what this means, and why I'm getting it. Why wont these pictures transfer?

thanks,

Bg
picturethis62 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 25, 2006, 6:39 PM   #2
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 64
Default

I have about 30pictureon my camera that I shot in RAW mode, I can view them on the LCD and view them on my TV by using the camera. But when I want to transfer them to my computer program or delete them, nothing happens. It's like the pictures don't exist. Is this possible??


picturethis62 is offline   Reply With Quote
Old Feb 25, 2006, 7:01 PM   #3
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 64
Default

OK, what I found out by playing around with it is, when I set to RAW that's when the pictures are like they don't exist. Should I be shooting in RAW+L only? What is RAW used for? I'm new at this RAW stuff.

Thanks again,

BG
picturethis62 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:34 PM.