Go Back   Steve's Digicams Forums >


Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old Nov 16, 2006, 7:27 PM   #1
Junior Member
 
javah's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Default

Hello, canon EF 100-400mm lens

My lens makes a noise when the stabalizer setting is on ( when it is cold outside) only when it is cold. I can bring it back in the house and when it warms up it does not make this noise. Not real cold just in the 40s.

Is this normal

Thanks for any help
javah is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 17, 2006, 7:56 AM   #2
Junior Member
 
javah's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 4
Default

One more thing



DO NOT BUY ANYTHING FROM BLUESTRIPEPHOTO





my lens did not come with a USA warrenty and they said it would come with one
javah is offline   Reply With Quote
Old Nov 18, 2006, 6:17 PM   #3
Senior Member
 
AlpineMan's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 357
Default

I hear that Canon is good about warranties...even w/ grey market lenses. Give it a try. I don't experience the problem you've described on my 100-400, ofcourse I have never tried my lens out in cold cold weather...

style="BACKGROUND-COLOR: #000000"BTW, what's the lens date code on the back of your lens? It starts with a "U".
AlpineMan is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 9:36 AM.