Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 5, 2006, 8:42 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Default

I've decided to return my S3 back to Circuity City, its a great camera
but I've noticed that under the green AF assist lamp was full of dust and grime oil

at first I thought my fingers hand smudged the lamp so I too a lens cloth and cleaned it, Nope the dust and smudge is on the "inside"

second

the D-Pad on the top right is not responding when I press Up, every direction gives a bit of Tactile feedback and is responsive but pressing UP does not work always and does not click.

Minor quirks whats up with Canon's quality control if they even have any.

Lets see what kind of a hassle CC gives me with the restocking fee
IceColdKila is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 6, 2006, 10:48 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 12
Default

Just got back hom ewith a fresh new S3, the D-Pad buttons aren't mushy and they ALL work fine.

An dthe AF assist lamp is not smudges internally overall I'm happy

nothing like a brand new camera
IceColdKila is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:16 PM.