Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 12, 2007, 9:28 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Default

Hey guys!!

I just got the sd600.. have been using a sd110 for the last 2 yrs.. One of the features i loved abt the sd110 was the upto 15 second exposure.. It allowed for some of my fav pics...

Couldn't figure out if sd600 had the same feature.. have been trying to find it for a day now.. but can't figure it out.. Can you guys help me out here?
tantrix is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 18, 2007, 2:16 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 15
Default

I have shot with my 600 for the past 2months which replaced my 'hooptie' S230. The camera functions are the same although the ISO goes to 800.

I am checking out the SD1000 at the same time...
montrosepatriot is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:21 PM.