Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 30, 2003, 10:14 PM   #1
SSD
Senior Member
 
SSD's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 190
Default Problem with built in shutter on A70

In the last day or two, the built in shutter on my A70 sticks when it opens. It does not do it every time, but I did get a pic or 2 that showed the half opern shutter.
Has anyone else had this problem with their A60 or A70?
This is an awesome camera and so far this is the only problem I have had with it.
I guess I need to call Canon
SSD is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 31, 2003, 3:03 AM   #2
Fly
Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 44
Default

Hi!

Do you mean the shutter inside the camera, or the built in lense cover?

I have not have that kind of problem with my A70. But it's interesting to hear what kind of problems the A70 can run into!

It sounds definitely like you have to get it fixed by Canon
Fly is offline   Reply With Quote
Old Jul 31, 2003, 9:38 AM   #3
SSD
Senior Member
 
SSD's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 190
Default

Hi
Sorry if I was unclear, I meant the built in lens cover. I am going to call Canon today, I hate to be without my A70! I have other cameras, but the A70 is by far my favorite
SSD is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:07 PM.