Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 16, 2010, 6:14 AM   #1
Senior Member
 
eugeniogurrea's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bahía Blanca, Argentina
Posts: 192
Default Problems with Canon G11 command Dial

Has any of you experienced problems when using the G11 command dial in the back side of the camera???

When I want to use it, turning it in both directions (to modify shutther speed or aperture, I do not use it to review the pics...I just use left or right pressing), it fails to work most of the times...the only way it works accuratted is pressing down the dial a bit while turning it around...

I don't know if that is something usual or if i'm facing a defective device...

Please, tell me about your experience...

I haven't started to use the camera intensively but facing this situation! I'm not happy...somehow frustrated indeed!

Thanks in advance!

Eugenio

Last edited by eugeniogurrea; Aug 16, 2010 at 7:14 AM.
eugeniogurrea is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 16, 2010, 5:58 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 2,974
Default

The top right button from the dial you are describing will change in what will be functional at that time to turn the dial.

I have not had any issues with my G11 whatsoever.
vIZnquest is offline   Reply With Quote
Old Sep 23, 2010, 8:05 AM   #3
Senior Member
 
eugeniogurrea's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Bahía Blanca, Argentina
Posts: 192
Default

vIZ,

I don't know if I really understand what you tried to mean...

In my camera, the dial fails to work when I turn it, and it gets hard to change the Shutter Speed, the Aperture value, Manual Focus, etc etc...
eugeniogurrea is offline   Reply With Quote
Old Sep 29, 2010, 11:55 AM   #4
Senior Member
 
algold's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Israel
Posts: 369
Default

if your camera is still under warranty - have it checked and serviced by the Canon guys.
my G11 is only 3 months old with only ~1000 pics taken - don't have any problems with the dial, it works as it should, without any additional pressing.
algold is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:55 AM.