Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 25, 2012, 7:53 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default Canon A710

Recently received a A710.

Impressed with results but have run into a problem.

My PC and laptop (Windows XP) do not recognize the drive 'E' when I attach the camera with the USB cable. Nothing wrong with the cable; it works for two other Canons that I use.

Have been using a card reader to upload images.

Shall be grateful for fixes/suggestion.

Thank you.
musafir is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 26, 2012, 4:30 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bangor,North Wales
Posts: 3,741
Default

Sounds like you need a driver for your system.
Download one here- remember to select the appropriate system...
http://www.usa.canon.com/cusa/suppor...ersAndSoftware
SIMON40 is offline   Reply With Quote
Old Apr 26, 2012, 5:55 AM   #3
Senior Member
 
wave01's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: North West England
Posts: 1,749
Default

Hi you should should have recieved a disk with your camera you need to install it and then it should down load your pictures
wave01 is offline   Reply With Quote
Old Apr 26, 2012, 1:02 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 2
Default Canon A710

Thank you, Simon40 and wave 01

Tried installing software disk (Ver.29.0) that accompanied the camera. It aborts,
does not complete the process. Visual inspection shows no scratches or any other sign of damage.

When I went to the Canon website to download the driver the on-screen message stated that there was no driver for the OS! I'm running Windows XP.

Encountered no problem when I installed disk for a Canon SX30IS.

Baffling.
musafir is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:23 AM.