Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Canon

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 26, 2004, 11:11 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Default

hi,

i've had my s230 for 1 1/2 years now. i've always had trouble taking good outdoor pictures - these lines always come across the photos. i thought there was something wrong with my camera settings, but after comparing with 2 other s230 cameras that my friends had, i've come to realize that something is wrong with my camera. of course, the warrenty is no longer good. has anyone come across this problem? and were you able to fix it? i'll try to attach a sample photo. thanks for any help.
Attached Images
 
the-lil-princess is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 28, 2004, 12:26 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Default

here's another photo with those awful lines. does anyone else out there have this problem with the canon s230?


Attached Images
 
the-lil-princess is offline   Reply With Quote
Old Aug 2, 2004, 1:56 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Default

You have a problem with your camera no doubt there. I own the S230 for over a year now and my outdoor shots look WAAAAAAAAAYYYY better than that and no horizontal lines. I find it hard to believe that your friends have the same issue did you guys drop it or what??

Suggestion do a firmware upgrade if you haven't done one since buying your camera than you have the old one and should get the new firmware you may find it will fix your problem as this seems to be an isolated problem with some S230's you may be victim. Good luck, if not send it back to Canon phone the support line find out how much it would cost.


Hollywood is offline   Reply With Quote
Old Aug 2, 2004, 2:11 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4
Default

Here is the link:

http://www.canon.co.jp/Imaging/PSS23...rmware4-e.html



Damn those outdoor pictures are ugly......looks like you took a picture of a tv scene. Can't believe that came from a S230. Get that fixed pronto!!!
Hollywood is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:58 AM.